Mensen betrekken en activeren

Meneer de Leeuw ontwikkelt ideeën, innovatieve plannen en toekomstvisies. En het liefst proberen we die ook uit. In elk project werken we nauw samen met opdrachtgever en doelgroep. Sommigen noemen dat participatie of co-creatie, wij noemen het simpelweg mensen betrekken en activeren.

Bijzondere burgers, ondernemers en pioniers verbinden wij met elkaar om op basis van gelijkwaardigheid iets nieuws te ontwikkelen en daarbij zelf ook te veranderen. Met een doel voor ogen: tot een goed resultaat komen. Dat kan een toekomstvisie zijn voor een gebied, sector of stad, een nieuwe koers voor een organisatie, of een project of evenement dat tot in de puntjes is uitgedacht en perfect aansluit bij de doelgroep.


vernieuwingsnetwerken begeleiden |
We faciliteren tijdelijke vernieuwingsnetwerken voor overheden, bedrijven en maatschappelijke organisaties in binnen- en buitenland. Meneer de Leeuw is expert in open innovatie- en transitieprocessen waarbij de kracht van ambtenaren, ondernemers en burgers wordt ingezet.
NAAR PORTFOLIO>

innoveren|
Veranderen of innoveren met bewoners, collega’s of medebestuurders kan een lastige opgaaf lijken. Hoe kun je burgers betrekken, medewerkers activeren of innovatie van onderop op gang brengen? Meneer de Leeuw denkt mee over de strategie en aanpak om jouw doelstellingen te behalen.
NAAR PORTFOLIO>

trainingen |

We trainen campagneleiders, gemeenteambtenaren, communicatiemensen en wereldveranderaars. Dat kan op maat. Maar we ontwikkelden ook trainingen zoals de Burgermeester Academie en Engaging People, een creatieve masterclass.
NAAR PORTFOLIO>

programmering events |

We ontwikkelen samen met opdrachtgever en doelgroep het programma voor een bijeenkomst, project of conferentie, zodat deze perfect aansluit bij ieders verwachtingen. We zorgen voor creatieve bouwstenen en een originele locatie die deelnemers uitnodigen actief aan het programma deel te nemen.
NAAR PORTFOLIO>

vormgeving|

Vorm(geving) kan bezoekers van een evenement of conferentie aanzetten tot actieve deelname. Meneer de Leeuw zet een aankleding neer die net even anders is en die mensen verrast en inspireert.
NAAR PORTFOLIO>

spreker/ dagvoorzitter |
We zijn enthousiast over ons werk en delen onze expertise graag met anderen. Je kunt Meneer de Leeuw inzetten als spreker of dagvoorzitter voor discussies, lezingen, colleges, conferenties of als facilitator van creatieve brainstorms.
NAAR PORTFOLIO>