Blader door artikelen

Fair Solar

Dit gaat ook jou toekomst aan!

We kunnen nu eindelijk gaan versnellen!

“Snel, snel, niet zeuren...” zeggen beleidsmakers, leveranciers, investeerders en experts. Wij hebben in Nederland de komende 30 jaar, misschien wel 30 keer meer zonne-energie nodig. Zonnepanelen worden steeds goedkoper en leveren steeds meer stroom op, we kunnen nu eindelijk gaan versnellen! Maar wat als het ons in Nederland lukt de energietransitie te versnellen met zonne-energie die vele malen meer oplevert dan de grondstoffen en energie die het kost?

Circulaire zonne-energie transitie-agenda

Nederland heeft de ontwerpkracht om betere zonnepanelen te produceren en kan het vermogen ontwikkelen om panelen te hergebruiken en zelfs hoogwaardig te recyclen. Naast maatschappelijke en ecologische winst, kan dit ook substantiële economische voordelen opleveren. Wellicht zelfs dat Nederland dé circulaire hub van Europa kan worden. Daarom hebben we het initiatief genomen om een transitie-agenda op te stellen, gefocust op wat er in de toekomst beter kan.

Wie we zijn?

Wij zijn een twintigtal betrokken en ondernemende initiatiefnemers, die zich zorgen maken over de toekomst circulaire zonne-energie. Door met elkaar in gesprek de gaan en te blijven, denken we meer invloed te kunnen hebben op de vele honderden miljoenen panelen (misschien wel een half miljard), die er straks zijn.

Hebben we je belangstelling gewekt? Meld je aan!

Dit gaat ook jouw toekomst aan! Je bent van harte welkom om deel te nemen aan de lancering van de eerste transitie-agenda voor eerlijke en circulaire zonne-energie op woensdag 22 september van 16h00 tot 18h00. We gaan dan graag het gesprek met je aan over hoe jij kan bijdragen aan eerlijke en circulaire zonne-energie!
De bijeenkomst kan zowel online als real life in Den Haag (Laan van Ypenburg 122) (beperkt aantal plaatsen) gevolgd worden.

Bekijk hier onze privacyverklaring