We werken vanuit goesting

Echte mensen en echte problemen

Iedereen kan het verschil betekenen. Elke organisatie kan de wereld iets mooier maken. Onze opdrachtgevers zien urgentie en potentieel, onze vernieuwingsnetwerken bestaan uit ondernemers, bewoners, ambtenaren, bestuurders en onderzoekers. Stuk voor stuk mensen die graag nadenken en zelf uitproberen. We kijken scherp, luisteren oprecht en zetten aan tot handelen. We volgen de energie en gaan op zoek naar verbindende idee├źn.

Beweging organiseren

Meneer de Leeuw is een transitiebureau. We zijn experts in het laten ontstaan van nieuwe mogelijkheden. We gaan open het gesprek aan met mensen in een gebied, een sector of een organisatie. We verdiepen ons in complexe maatschappelijke vraagstukken. We verkennen nieuwe manieren van doen, denken en organiseren - en als het kan proberen we die meteen uit.

Vertrouwen geven

We werken steeds vanuit betrokkenheid. Al meer dan vijftien jaar helpen we opdrachtgevers met vernieuwen vanuit hun maatschappelijke ambitie. We vragen ruimte en vrijheid om steeds opnieuw een passende manier te vinden om tot resultaten te komen.