Blader door artikelen

Wijlandfestival

Deel jouw Wijlandverhaal op 10 en 11 september.

Welkom op het Wijlandfestival!

Tien jaar werkten wij met Meneer de Leeuw aan nieuwe ‘Wijlanden’. Op elke nieuwe plek, in Nederland, België en in Frankrijk gingen wij open het gesprek aan over het maatschappelijk domein. We kwamen erachter wat mensen verbindt. We zochten met jou de grens op tussen het mogelijke en het onmogelijke. Dat willen wij samen met jou en andere bijzondere mensen vieren in het weiland in Oostknollendam.

Wijland 24 uurssessie | 10 september 13h00 - 11 september 13h00

Doe je mee? Wij nemen een etmaal de tijd om onze waardevolste inzichten en kennis met elkaar te delen, opnieuw te kijken en vooruit te blikken. In het Wijland draagt iedereen bij aan de publieke zaak. Hoe kan jij, of de organisatie waar je voor werkt, het verschil betekenen? Laat nu weten of je meedoet, en zo ja welke Wijland-ervaring je wilt delen, dan zorgen wij dat het goed komt. Stuur een mail naar info@meneerdeleeuw.nl, dan houden wij je op de hoogte.

WIJLANDFEEST | 11 september 20h00 - ...

Met een drankje, een hapje, kampvuur, live muziek, even dansen en veel Wijlandverhalen… zo gaan wij 10 jaar Wijlanden vieren. Kom je ook? Welke andere burge(r)meester neem je mee? Stuur een mail naar info@meneerdeleeuw.nl en laat meteen weten of je weer naar huis gaat of in je eigen koepeltentje blijft slapen.